Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Små uppdateringar av forumet

Vi behövde lägga tankarna på någonting roligt - resultatet blev några små uppdateringar av forumet.

För dig som ofta besöker 99mac är uppdateringarna uppenbara:

- Privata Meddelanden finns nu längst upp på forumet. Vi vill att allt fler använder forumets PM-funktioner istället för att skicka en massa epost.

- När du får nya PM börjar meddelandefönstret att blinka. Det är ju så irriterande när man skickar ett viktigt meddelande och mottagaren helt missar att kolla sin inbox.

- Det finns nu möjlighet att göra snabba repliker i diskussionerna tack vare ett nytt inläggsfönster under varje diskussion. Du slipper klicka på "skapa inlägg" varje gång vilket sparar dig sköna sekunder. Det nya fältet har inte full funktionalitet med smilies och länkknappar - då måste du klicka på "skapa inlägg".

Hoppas att ni uppskattar uppdateringarna. Imorgon lanserar vi WAP-stöd för hela 99mac tack vare en insamling startad av Hasse A.

Kommentarer
40 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.