Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya läckta bilder på Samsung Galaxy S9

Nya bilder på Samsungs telefoner Samsung Galaxy S9 och Samsung Galaxy S9 Plus har dykt upp på nätet. Dessa bilder ger oss, bland annat, en bättre glimt av hur baksidan kommer att se ut.

Om några veckor är det dags för Mobile World Congress där Samsung förväntas visa upp sina nya telefoner Samsung Galaxy S9 och Samsung Galaxy S9 Plus. Men redan nu har den notoriska telefonläckaren Evan Blass slängt upp de hittills tydligaste bilderna på telefonerna via Twitter.

En klar förbättring är att Samsung nu har flyttat fingeravtryckläsaren under kameralinsen istället för bredvid. Samsung Galaxy S9 Plus har dubbla linser och de sitter vertikalt så som på Iphone X. Samsung lovar att kameran i S9 kommer vara ett stort fokus för telefonen men hur bra den verkligen är återstår så klart att se när den släpps senare i år.

Enligt Blass skriver att S9-modellerna kommer komma i fyra olika färger och de är: Midnight Black, Lilac Purple, Titanium Gray samt Coral Blue.

Söndagen den 25 februari kommer Samsung hålla sitt event för telefonerna nere i Barcelona och själva Mobile World Congress drar igång den 26 februari. 99 kommer att skicka delar av redaktionen för att vara där på plats.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.