Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone X-klonen Doogee V släpps den 27 februari

Folk som söker efter en Android-telefon som ser ut som en Iphone X har snart ett alternativ i form av Doogee V.

Nyss meddelade den kinesiska telefontillverkaren Doogee att de kommer släppa sin nya telefon Doogee V den 27 februari. Precis som tidigare läckta bilder på telefonen visade så kommer framsidan av telefonen designmässigt inte skilja sig allt för mycket från en viss Apple-telefon medan baksidan tagit lite mer inspiration från vad Samsung gör med sina telefoner.

Doogee V har en fingeravtryckssensor inbyggd direkt i telefonens skärm vilket antyder att den inte har någon Face ID-liknande teknik. Detta innebär att flärpen är mer ett designbeslut ett ett tekniskt behov.

Något pris för denna 6,2-tum stora telefon är inte spikat ännu, men mer information kring det kommer den 27 februari. Så alla som vill ha en alldeles egen Iphone X-liknande telefon men med Android kanske ska ge Doogees nya telefon en titt. Doogee har dock inte imponerat med varken hårdvara eller mjukvara tidigare, så det återstår väl att se om denna telefon blir köpvärd.

På tal om Iphone X så försökte folket från Blendtec nyligen se om den går att mixa eller ej.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.