Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Assistant lär sig svenska i år

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.

I år kommer Google att rulla ut sin smarta röstassistent till betydligt fler länder och språk. De här goda nyheterna kommer från den pågående konferensen 2018 Digital News Initiative Summit, där Google och europeiska utgivare träffas.

En av deltagarna på mötet delar med sig av den här presentationsbilden som föreställer en karta. Enligt den kommer Google Assistant att lära sig både svenska och norska i år. Danmark och Finland ser ut att få vänta ytterligare på assistenten.

Google Assistant sägs rulla ut till 25 länder i år, en betydande ökning jämfört med de åtta länder den fanns i förra året.

Om de här uppgifterna visar sig stämma är det troligt att vi i Sverige får ta del av bland annat Google Home-serien och nästa generation av Googles Pixel-telefoner. Men vi lär också kunna se fram emot en lång rad av produkter från tredjepartstillverkare; smarta tv-apparater, högtalare och hörlurar och bilar.

Kommentarer
27 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.