Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Night of the Panther på fredag

<br><center><img src=/nyhetsbilder/panther1.jpg border=0></center>

På Fredag lanseras MacOS X Panther i hela världen och på flera platser i landet håller återförsäljare nattöppet.

Alla Apple Concept Store:s håller öppet på fredag och arrangerar olika typer av seminarier och aktiviteter:

InLife på Sveavägen 35-37 i Stockholm har kvällöppet ifrån 18.00 till "tiotiden" med en mängd aktiviteter. Anders Tegnerud och Dan Rubach hälsar alla välkomna med "kalla drycker" av flera modeller, gott om Pantherlicenser och utlottningar av en 30GB iPod samt ett Speedmania Desktop Pro hårddiskchassi. För att delta i lotteriet måste du köpa Panther - kassakvittot är ditt lottnummer.

InLife håller seminarier i Panther tillsammans med en expert ifrån Expressen ifrån ca 18.30. Apples nordiska VD Oscar Bjers och undertecknad kommer att finnas på InLife under kvällen.

Macoteket håller seminarier redan ifrån 14.00 inom områden som Quark Xpress, Panther och iLife. Vår egen Jürgen Buchmann agerar "videoguru" och Jonas Salling finns där för att visa upp Salling Clicker. Macoteket Store hittar du på Birger Jarlsgatan 37 i centrala Stockholm.

Kullander & Kullander i Malmö på Regementsgatan 94 håller kvällsöppet på fredag. Panther finns att köpa ifrån 20.00, precis som på alla andra ställen.

MacForum håller kvällsöppet i Göteborg meddelar Torben Hansen. Han tipsar även om att dricka, tilltugg och två analoga skivspelare kommer erbjuda alla besökare en trevlig kväll! Du hittar MacForum på Föreningsgatan 31.

PC Superstore har premiär för sin nya butik på Sveavägen 39 vägg-i-vägg med InLife och kommer att sälja Panther. Samuel "DaSnow" kommer att finnas i butiken och bjuda på både gröna och röda äpplen till Macintresserade.

Gothia i Linköping håller kvällsöppet och erbjuder Panther. Du hittar Gothia på gamla Tannerforsvägen 39.

Till alla återförsäljare: Om ni har Pantheraktiviteter på fredag, kontakta oss: info@99mac.com .

Kommentarer
23 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.