Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple släpper tre Iphone X-modeller under hösten

Det kan bli så väl att vi får tre nya Iphone X-modeller under hösten. En normal, en stor och en "billig" där två modeller ska använda OLED-skärm.

Bloomberg rapporterar att Apple kommer släppa tre nya Iphone-modeller under september månad. Modellerna som förutspås dyka upp är en uppdaterad Iphone X, en större Iphone X och en en billigare Iphone som liknar en X men då med en LCD-skärm. De säger även att samtliga tre modeller kommer stödja Face ID, något som skulle markera slutet för Touch ID i Apples telefoner.

En större Iphone X är klart intressant och enligt Bloomberg kommer denna telefon ha en skärmstorlek på närmare 6,5 tum. Det är klart större än nuvarande Iphone X som ligger på 5,8 tum. De nämner också att Apples prototyper för telefonen just nu har en skärmupplösning på 2 688 x 1 242, men att det är osäkert om den upplösningen kommer användas när telefonen väl släpps. Designmässigt ska denna större Iphone X använda samma formfaktor som den nuvarande modellen men då endast ha en större skärm.

Den billigare Iphone X-modellen förväntas använda sig av ett aluminiumskal istället för rostfritt stål, vilket eventuellt innebär att den inte får stöd för trådlös laddning. Vad skärmstorleken på LCD-panelen blir är oklart. Ordet billigare ska dock tolkas relativt till de större modellerna då priset för telefonen fortfarande sägs ligga runt 700 till 800 dollar, vilket skulle innebära ett lägsta pris runt 7 500 kronor i Sverige.

Källa: Bloomberg | The Next Web

Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.