poddradio

Avsnitt #220: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Ida och Amanda lyckades komma hem från Barcelona lagom för att spela in veckans podd. Det blir snack om – du gissade rätt – MWC 2018.

Mobilmässan Mobile World Congress är slut för den här gången. Ida och Amanda tog sig hem till studion för att hinna med veckans avsnitt. Tillsammans med Andreas pratar de om mässans lanseringar från bland andra Samsung, Sony, LG och Huawei.

Vilka av mobilnyheterna skulle du vilja att vi tog in för test? Vilka funktioner/finesser är du extra sugen på? Berätta gärna för oss så vi kan ha med det när vi planerar vårens tester.

Trevlig helg!

Avsnitt: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Längd 01:00:05, filstorlek 38,59 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.