Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google sugna på Nokias hälsoprodukter

Nokia har flera intressenter om de vill sälja sin hälsodivision Nokia Health. Kanske blir produkterna än en gång franska, eller så kan de hamna hos amerikanska Nest.

I februari fick jag lite ont i magtrakten då det rapporterades att Nokia inte var intresserade av att driva vidare sin hälsodivision med alla produkterna de köpt upp från Withings. Jag äger flera av produkterna och såg framför mig hur de skulle upphöra att fungera likt hur det gick för Pebble när Fitbit köpte upp företaget.

Men kanske finns det en framtid för hälsoprylarna som numera samlas under Nokia Health. Det rapporteras nämligen att Google-ägda Nest är intresserade av att köpa avdelningen av Nokia. Utöver Nest sägs två franska bolag och ytterligare ett företag utanför Europa vara intresserade.

Withings grundades i Frankrike och det sägs att regeringen i landet är mycket intresserade av att få tillbaka verksamheten dit för att förstärka deras satsningar inom AI-området.

Intressant nog satsar också Google i Frankrike och startar ett nytt forskningscenter kring artificiell intelligens (AI) där. Under de senaste två åren har Google satsat allt mer på hårdvara och ett köp av Nokia Health skulle ta dem in i hälso- och träningsvärlden. Möjligen är Google endast intresserade av Nokias AI-teknik. Den som lever får se.

Nokia själva vill inte kommentera uppgifterna och säger att deras strategiska granskning ännu pågår. Insatta källor menar att försäljningen blir klar den här månaden.

Källa: WareableKommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.