Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nokia 8 Sirocco börjar säljas 14 maj

Den 14 maj kan du köpa Nokia 8 Sirocco, men redan nu går det att förbeställa telefonen som tillverkas av HMD Global.

Under Mobile World Congress i Barcelona tidigare i år tittade vi på Nokia 8 Sirocco. Nu meddelar HMD Global att telefonen går att förbeställa och att säljstarten blir den 14 maj. De anser själva att det här är deras vackraste smarta mobil hittills med enorma möjligheter att fånga och dela upplevelser.

Telefonen har en 5,5-tumsskärm av POLED-typ i 2K-upplösning och är en blandning av glas och rostfritt stål. Den ska också ha en finish som ökar greppvänligheten. På baksidan finns dubbla sensorer med Zeiss-optik, huvudkameran med vidvinkel ska ha ökad prestanda i dåligt ljus och extra sensorn på 12 megapixel erbjuder 2x optisk zoom. Under skalet finns Qualcomms Snapdragon 835, 6 gigabyte primärminne och 128 gigabyte lagring. Nokia 8 Sirocco kan laddas trådlöst för den som vill och är vattentät enligt IP67.

Läs också: Säg hej till Nokia 8 Sirocco Nokia 8 Sirocco levereras med Android Oreo och tillhör Googles Android One-program. Det innebär att telefonen är framtidssäkrad med de senaste AI-baserade innovationerna och håller Googles högsta säkerhetsnivå. HMD Global berättar också om fördelarna med en ren Android-version.

"Nokia-telefoner har inte onödiga förändringar i gränssnittet, obligatoriska appar eller gömda processer, som stjäl batteritid, prestanda och lagringsutrymme och gör väntetiden på uppdateringar längre."

Om du är sugen på en Sirocco kommer den kosta omkring 7 990 kronor och kan förbeställas hos återförsäljare nu.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.