Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos lovar fantastisk ny högtalare

Sonos har en ny högtalare för vardagsrummet på gång med stöd för Alexa. Företaget bjuder in till ett event den 6 juni.

Inbjudningen till Sonos-eventet den 6 juni visar ett bord fyllt av fjärrkontroller med orden "Du är bättre än det här". Troligtvis kommer företaget att presentera en uppföljare till Playbar eller Playbase. Nyligen registrerade företaget en smart högtalare för vardagsrummet hos amerikanska myndigheten FCC. Enligt dokumenten kommer högtalaren ha HDMI och mikrofoner för röststyrning.

Sonos har redan högtalaren Sonos One ute med stöd för röstassistenten Alexa. Stöd för Google Assistant ska komma, liksom för Siri via Airplay 2. Men i väntan på dessa assistenter lär det vara Alexa som är aktuell också för nyheterna i juni. Sonos själva verkar också övertygade om att de kan leverera något bättre än din universal-fjärr.

Använder du rösten för att styra underhållningen i vardagsrummet på något sätt? Om inte, vill du kunna göra det?

Källa: The Verge

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.