Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oneplus 6 släpps också i röd utgåva

Nu kommer snart Oneplus 6 också i en röd version. Du kan förboka ett exemplar från och med idag.

När Oneplus släppte en röd variant av modellen 5T imponerades vi av den läckra designen, men tyckte att det var något surt för kunder som investerat i den vanliga tråkiga svarta modellen blott några månader tidigare. Nu upprepas historien med Oneplus 6 som kommer i röd skrud, men denna gång blott veckor efter standardvariantens lansering.

Oneplus 6 Red som den kort och gott heter skiljer sig rätt mycket från 5T-varianten rent utseendemässigt då telefonens bakstycke i glas ger den röda färgen en klart annorlunda nyans. Oneplus har dock ändrat några ytterligare detaljer, exempelvis fingeravtrycksläsaren som går i en annan röd nyans då den inte är täckt av glas med guldfärgade kanter.

Redaktionens åsikter går från att det är en klar förbättring från föregående röd modell till lite småful, men iögonfallande är den oavsett vilket av dessa läger man tillhör. Telefonen kan förbokas från och med idag och det gäller konfigurationen med 128 gigabyte lagring och 8 gigabyte primärminne.

Priset blir precis som med standardmodellen 5 995 kronor och försäljningen sker dels via den egna hemsidan Oneplus.com, men även via operatören Telia och Webhallen på svenska marknaden.

Läs mer:

Test: Andreas testar Oneplus 6

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.