Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung-telefoner skickar bilder utan godkännande

En del Samsung-telefoner rapporteras skicka kamerabilderna till slumpmässiga kontakter utan användarens godkännande. Samsung undersöker buggen.

Efter en uppdatering har en del Samsung-telefoner tagit på sig att på egen hand dela användarnas foton med slumpmässiga kontakter utan deras godkännande och vetande. Rapporter om problemen har dykt upp på Reddit och Samsungs officiella forum.

En Reddit-användare skriver att hans telefon skickade alla bilder i "kamerarullen" till hans flickvän. Bilderna skickades via Samsungs app Samsung Messages. Enligt inlägget visar appen inte ens att bilderna skickats utan de drabbade får reda på vad som hänt först om mottagaren hör av sig.

En talesperson för Samsung berättar för Gizmodo att de känner till rapporterna och att de undersöker problemet. Foruminläggen indikerar att Galaxy S9 och S9 Plus påverkats, men buggen kan påverka fler modeller. Samsung ber drabbade att höra av sig.

En del tror att buggen hör ihop med en profil-uppdatering som bland annat telefonoperatören T-Mobile börjat skicka ut rörande RCS-meddelanden. RCS står för Rich Communication Services och kan sägas vara nästa generations sms med bland annat bättre media-hantering och läskvittenser.

I väntan på en lösning kan den som är orolig ta tillbaka Samsung Messages tillåtelse att använda lagringen i telefonen eller byta till en annan app för meddelanden.

Källa: Gizmodo | Reddit | Samsungs forum

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.