Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nest slås samman med Google Home

Smarta hemmet-tillverkaren Nest gör ännu en förflyttning inom Google-koncernen, och kommer framöver vara en del av Google Home-divisionen under ny ledning.

Google-ägda Nest kommer att slås samman med företagets avdelning för smarta hemmet, med Google Home som främsta produkt. Detta innebär att Google-chefen Rishi Chandra tar över ledarskapet för Nest, och vad som händer med den nuvarande vd:n Marwan Fawaz är oklart.

Sedan Nest köptes av Google 2014 har företaget flyttats runt i koncernen flera gånger. I samband med Googles stora omstrukturering 2015 blev Nest först en självständig del under moderbolaget Alphabet, men i februari meddelades att Nest skulle återgå till att vara en del av Google.

Oklart vad som händer med varumärket Chandra är en riktig veteran inom Google, och har lett utvecklingen av produkter som Chromecast och ansvarar nu för Google Home. Vad som framöver händer med varumärket Nest är oklart, men ett rimligt antagande är att deras produkter åtminstone kommer att knytas ännu närmare Googles smarta hemmet-tjänster. Nest gör bland annat en smart rökdetektor och en övervakningskamera.

Använder du några Nest-produkter?

Källa: 9to5google

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.