Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Homepod kan få stöd för mer än en timer

Homepod står inför flera nya praktiska funktioner, bland annat Hitta min Iphone och stöd för flera timers.

Homepod fick knappast någon större uppmärksamhet av Apple under årets WWDC, men det betyder inte att det kommer förbättringar till den smarta högtalaren i och med IOS 12 i höst.

En privat betaversion av Homepod-mjukvaran har enligt uppgift delats ut till vissa Apple-anställda, och nya praktiska funktioner verkar vara att vänta. Bland annat ska det vara möjligt att starta och avsluta telefonsamtal direkt från sin Homepod – i dagsläget krävs att telefonsamtalet startas på en Iphone och sedan skickas vidare.

Fler kommande funktioner det talas om är "Hitta min Iphone" som Siri ska kunna aktivera och kanske allra mest efterlängtat; stöd för mer än en timer. I dagsläget har Homepod som bekant stöd för endast en timer åt gången vilket till exempel försvårar mer avancerad matlagning i köket än makaroner och falukorv.

Apple har dock inte sagt något offentligt om dessa kommande funktioner, så allt får tas med en nypa salt. Förhoppningsvis dyker allt upp i höst jämsides med IOS 12, och då håller vi dessutom tummarna för en lansering av Homepod i Sverige.

Källa: 9to5mac

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.