Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung kan släppa egen smart högtalare 9 augusti

Samsung håller hov i New York 9 augusti, och det är inte bara Galaxy Note 9 och en Galaxy Watch som kan visas upp. Nya rykten talar också om en smart högtalare.

Samsung har knappast tagit världen med storm med sin röstassistent Bixby, särskilt inte i den tuffa konkurrensen med Google Assistant, Amazon Alexa eller rentav Apple Siri. Ända sedan förra året har det cirkulerat rykten om att Samsung vill ändra på det, bland annat genom att lansera sin egen smarta högtalare.

Nya uppgifter gör nu gällande att Samsung kommer att visa upp sin Bixby-högtalare redan under sitt event i New York 9 augusti. Där väntas också mobiltelefonen Note 9 presenteras, och kanske också den smarta klockan Galaxy Watch.

Om vi får tro The Verge hamnar Samsungs högtalare i nästan samma prisklass som Apples Homepod, nämligen runt 300 dollar eller 2 600 kronor plus moms. Högtalaren ska vara skålformad och stå på små ben, samt ha en lampa längst upp vilket låter lite trevligt. Precis som Apple ryktas också Samsung i första hand marknadsföra Bixby-högtalaren som ett bra redskap för musik.

Källa: The Verge

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.