Samsung visar nytt redan om en vecka

Samsung utlovar "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" redan 1:a augusti, en vecka innan det utannonserade Unpacked-eventet.

Samsung har tydligen så mycket nya grejor på gång att allt inte får plats på det Unpacked-event som går av stapeln 9 augusti i New York. Redan veckan innan ska företaget nämligen presentera "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" på sin webbplats.

Vad det är som ska visas säger Samsung inget om, men för den som vill spekulera är det knappast något så stort att det förtjänade en plats på Unpacked veckan efter. Eventuellt kan det vara en ny smart klocka, som enligt rykten ska byta namn till Galaxy Watch. Vad tror ni?

Vi ska givetvis kolla på onsdag klockan 17 vad det handlar om, och rapporterar här!

Läs mer:

Galaxy Note 9 syns på bild
Samsung läcker sin egen klocka
Samsung kan släppa egen smart högtalare

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.