Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Allt nytt från Samsung Unpacked

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Samsung var först ut av de stora teknikjättarna att bränna av höstens mobilnyheter, och under fanan Galaxy Unpacked presenterades både jättetelefonen Galaxy Note 9 och klockan Galaxy Watch. Dessutom bjöd Samsung på en förhandstitt av den smarta högtalaren Galaxy Home med företagets röstassistent Bixby inbyggd. Här är vår sammanställning av de nyheter som Samsung visade upp.

Redaktionens Andreas Eklöv var på plats och tog del av de nya produkterna. Nu är han tryggt hemma igen, men här är hans första intryck av Note 9.

Redan en vecka tidigare avtäckte Samsung också den produktionsinriktade surfplattan Galaxy Tab S4.

Nästa företag som håller hov inför höstsäsongen lär bli Apple, som brukar ha sitt Iphone-event i september. Därefter står Google på tur i oktober där vi väntar oss nya Pixel-telefoner. Vilket företag tror ni kommer ha det mest intressanta utbudet inför julhandeln? Apple, Google eller Samsung?

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.