Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Black Friday 2010 igång - ingen iPad men fina erbjudanden

Nu är Apples stora försäljningskampanj igång för fullt, Black Friday. Sedan länge ett bekant begrepp i USA, men på senare år har även vi i Sverige fått se fina erbjudanden.

Många hade hoppats på en svensk lansering av iPad i samband med Black Friday, men som de medlemmar som satt uppe i natt och laddade om Apple Store upptäckte (se den gamla tråden om Black Friday) kom det aldrig någon iPad.

Det behöver inte betyda att iPad inte kommer till Sverige snart, bara att den inte reas ut idag (och det var i och för sig inte så oväntat att Apple inte vill rea den det första de gör). Håll utkick nästa vecka, det finns mycket som tyder på iPad då...

Om vi glömmer iPad för tillfället och tittar närmare på Black Friday så finns det några fina erbjudanden för den shoppingsugne:

Med tanke på att det knappt råder någon priskonkurrens på Apples produkter är nästan en tusenlapp i rabatt på iMac, MacBook Pro och MacBook Air inte så illa för den som funderat på en ny Mac. Utöver dessa finns det fler produkter på rea idag (och endast idag!), kolla in alla Black Friday-erbjudanden på Apple Store.

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.