Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Många här på 99 har koll på Microsoft

Microsoft stod i centrum i förra veckans quiz. De 10 kluriga frågorna var ingen större match för oss här på 99.

Förra veckans quiz bjöd på lite blandade frågor om giganten Microsoft. Så här långt har 688 personer svarat på alla frågorna. Som du kan se i diagrammet nedan fick de flesta 7 rätt, vilket är riktigt bra. 8,3 procent fick alla rätt.

Lättaste frågan som nästan alla hade rätt på: Företaget är kanske främst förknippat med Windows och Office, men står också bakom något annat populärt? Svaret vi sökte är förstås spelkonsolen Xbox.

Företaget är kanske främst förknippat med Windows och Office, men står också bakom något annat populärt? Rätt svar: Xbox

Den svåraste frågan som 36,7 procent svarade rätt på: Microsoft har egna flagskeppsbutiker som en del i en större strategi för att bygga relationer med sina kunder. Var öppnade den första? Rätt fick du för svaret New York. Butiken öppnde på Femte avenyn under hösten 2015.

Microsoft har egna flagskeppsbutiker som en del i en större strategi för att bygga relationer med sina kunder. Var öppnade den första? Rätt svar: New York.

Har du inte gjort förra veckans quiz så kan du göra det här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
30 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.