Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify listar sommarens mest spelade låtar

Drake har med ett helt gäng låtar på listan över sommarens mest spelade låtar hos Spotify. Vilken musik har gått varm hos dig under sommaren?

Låten In my feelings med Drake är sommarens mest spelade låt enligt Spotify. Mellan 1 juni och 20 augusti strömmades låten 393 miljoner gånger världen över. Låten börjar med textraden "Kiki, do you love me?" och har omvandlats till så kallade memes. En dansutmaning har också cirkulerat i sociala medier.

Tvåa på listan är Maroon 5 med Girls like you (med Cardi B). Låten strömmades 293 miljoner gånger. Cardi B ligger också trea på listan med sin egen låt I like it som strömmats 289 miljoner gånger under samma tidsperiod.

Själv har jag knappt hört någon av låtarna på Spotify-listan som du hittar här. Jag lyssnade istället nästan endast på George Ezras Shotgun och Ghosts senaste album Prequelle (bra blandning va?) Berätta gärna vad som snurrade i högtalarna hos dig i kommentarerna.

Källa: Spotify

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.