Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Det kan vi om poddar

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om podcasts, eller poddar. Nu är det dags att kika på hur det gick.

Förra veckans quiz bjöd på lite blandade frågor om podcasts, eller poddar som vi brukar säga. Så här långt har 194 personer svarat på alla frågorna. Som du kan se i diagrammet nedan fick de flesta 7 rätt, vilket är riktigt bra. Endast 2,6 procent fick alla rätt.

Den svåraste frågan: Världens längsta sammanhängande ljudsändning över nätet gjorde 2012 av två turkiska DJ:s, Cenk och Erdem. Hur länge sände de? Rätt svar är 52 timmar.

Världens längsta sammanhängande ljudsändning över nätet gjorde 2012 av två turkiska DJ:s, Cenk och Erdem. Hur länge sände de? Rätt svar: 52 timmar.

Den lättaste frågan som nästan alla hade rätt på: Vad är en podd, eller podcast för något? Svaret vi sökte är: vanligtvis ett sorts radioprogram du prenumererar på i form av digitala ljudfiler.

Vad är en podd, eller podcast för något? Rätt svar: Vanligtvis ett sorts radioprogram du prenumererar på i form av digitala ljudfiler.

Det smög sig in ett fel bland frågorna som förblivit oupptäckt till nu. Fråga 9 lyder: En av de äldsta riktiga poddarna är fortfarande igång, och innehar därmed ett långkörar-rekord. Vad heter podden? Rätt svar ska vara Radio Open Source. Quizet är uppdaterat och om du svarade rätt men fick fel kan du så klart lägga till en poäng till ditt resultat. Vi står här i hörnet och skäms lite så länge.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
22 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.