#237: Om prylar med pennor

Nu är allt som vanligt igen, hela redaktionen tillsammans igen. Andreas, Ida och Jakob samlas i studion för att prata om veckans tekniknyheter.

99podden kommer ut varje vecka nästan hela året och tar upp tekniknyheter från veckan som gått. Den här veckan är den första på länge som hela redaktionen är närvarande. Andreas, Ida och Jakob lyckades samla ihop sig i studion.

Den här veckan pratas det om:

  • funktionen 3D Touch som kanske inte är med i de kommande Iphone-modellerna

  • Microsoft Surface Go, som Jakob testat

  • Samsung Galaxy Note 9, som Andreas testar

  • IFA 2018 – vilka nyheter så här långt är vi mest pepp över?

Trevlig helg!

Avsnitt: Om prylar med pennor

Längd 50:27, filstorlek 37,80 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Efter ett kort uppehåll så är Macradion tillbaka med full kraft och idag pratar vi om allt vi hoppas se på eventet som ikväll går av stapeln.

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.