Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läckor avslöjar nya Apple Watch

Precis innan kvällens stora lanseringsevent inleds har information om nya Apple Watch läckt ut.

Apple har råkat ut för en serie läckor precis innan kvällens lanseringsevent. Den här gången handlar det om den nya modellen av Apple Watch. Informationen kommer från Apples egen webbplats, som uppdaterades med nya länkar inför lanseringen.

Läs inte vidare om du inte vill utsättas för spoilers!

Två storlekar – 40 mm och 44 mm

Utifrån informationen verkar det nu helt säkert att det, precis som ryktena sagt, blir större bildskärm på årets modell av Apple Watch, nämligen 40 och 44 millimeter jämfört med tidigare 38 och 42 millimeter.

De länkade produkterna kallas inte Series 4, men det kan de mycket väl komma att göra på själva produktsidan. Däremot syns både Nike- och Heermès-utgåvor av den nya klockan, samt modeller med bara GPS samt med GPS och LTE-anslutning.

Den som hoppats på nya fräcka färger lär bli besviken, då det bara ser ut att bli de vanliga silver, rymdgrå och guld som erbjuds. Nu får vi bara hoppas att det finns lite intressanta nyheter på insidan av klockan också, så att det blir lite spännande snack under eventet också.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.