Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon ute efter Homepod-användarna

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Handelsjätten Amazon är på gång med en bashögtalare som ska komplettera Echo-högtalaren, visar läckta bilder från Amazons brittiska webbplats. Echo är en av hörnstenarna i Amazons smarta hemmet-strategi med röstassistenten Alexa, men vad gäller ren ljudkvalité är den inte mycket att hurra för.

Detta kan nu komma att ändras med bashögtalaren som kallas Echo Sub, och ansluts till en eller två Echo-högtalare för att förbättra ljudet. Tre enheter kan förvandlas till ett riktigt stereosystem där Echo-högtalarna står för vänster och höger kanal, och bashögtalaren givetvis tar hand om de mullrande lägsta tonerna. Om detta funkar bra kan det göra att Amazon kommer ikapp konkurrenter som Apple och Sonos, som båda erbjuder sammankoppling av flera högtalare för en större ljudbild.

Utifrån bilderna är Amazon också på gång med en egen smart strömplugg, som givetvis är kompatibel med Alexa.

Källa: Pocket-lint

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.