Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kan du detta om Apples event – vinster från Apple Park i potten

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vinn grejor från Apple Park!

Den här veckans quiz är extra festligt, eftersom det finns finfina Apple-prylar i vinstpotten. Ida köpte med sig lite skojiga saker från Apples presentbutik i Apple Park, och en lycklig tävlande får en påse med t-shirt, ett kortspel med Apple-tema samt en keps.

Vad behövs då för att vinna? Ja till att börja med krävs alla tio rätt i vårt quiz, men vi vill också att du berättar vilken av Apples nya produkter du är mest sugen på och varför. Använd max 50 ord, och vi uppskattar såklart kreativa motiveringar.

För att kunna delta behöver du ett konto på 99. Har du inte redan ett är det gratis och skaffas enkelt via vårt registreringsformulär.

Tävlingen pågår till och med onsdag 26 september. Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.