Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vi har bäst koll på Nokias gamla mobiler

Det var mycket spridda skurar i förra veckans quiz, men när det gällde Nokias mobiler hade vi full koll.

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om äldre mobiler av lite mer udda sort. Så här långt har 746 personer tagit sig igenom de tio frågorna och så här fördelar sig resultatet.

Den lättaste frågan handlade om Nokia. Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar är så klart N-Gage och det hade 92,1 procent av oss koll på.

Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar: N-Gage.

Den svåraste frågan lyckades bara 27,7 procent svarar rätt på. Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar är Huawei.

Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar: Huawei.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det igen här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
27 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.