Pixel 3 XL går redan att köpa i Hongkong

Den officiella lanseringen sker först imorgon kväll, men det hindrar inte Googles nya flaggskepp Pixel 3 XL från att redan finnas på en butikshylla i Hongkong.

Imorgon kväll är det dags för Google att presentera nyheter i New York. Med tanke på det stora antal läckor som varit inför kan det knappast finnas några stora hemligheter kvar för företaget att berätta om. Huvudnumret för eventet lär vara de nya telefonerna Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Läs också Ny Chromecast såldes för tidigt Inte nog med att Google misslyckats med att hålla flera av nyheterna hemliga, så har de nya produkterna också lyckats smita ut i butikshyllor för tidigt.

Redan tre dagar före eventet lyckades Engadget få tag på en Pixel 3 XL i en butik i Hongkong. En Reddit-användare hittade också nyligen en ny version av Chromecast i en Best Buy-butik i USA.

Engadget skriver att telefonen och förpackningen de tittat på känns äkta. Lådan bjuder dock inte på särskilt mycket detaljer. Det står att skärmen mäter 6,3 tum, att enheten har 128 gigabyte lagring och färgen heter "Just Black".

Läs också: Google kan nu ta ledningen i kamerakriget När de rotar runt lite i menyer och liknande framkommer det också att enheten de hittat har systemkretsen Snapdragon 845, fyra gigabyte primärminne och kommer med Android Pie förinstallerat.

På baksidan sitter en kamera med 12,2 megapixel, men på framsidan sitter det nu två linser, en med mera vidvinkel så att du får plats med fler kompisar. Vi får däremot vänta till Googles egna presentation innan vi eventuellt får höra något nytt om deras HDR Plus-läge.

Källa: Engadget

Läs allt om Googles event här.

Missa inte Google-festen hos 99

Här på 99 kommer vi självklart att följa eventet, och hoppas ni alla vill göra det tillsammans med oss. Den här gången tänkte vi prova ett lite annorlunda upplägg. Vi kommer att sammanfatta våra förväntningar och rykten inför eventet i videoform. Därefter håller vi låda i forumet under presentationen, och givetvis kommer vi att sammanfatta de mest intressanta nyheterna i form av artiklar.

Läs allt om Google-festen här.

Kommentarer
11 svar

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Efter ett kort uppehåll så är Macradion tillbaka med full kraft och idag pratar vi om allt vi hoppas se på eventet som ikväll går av stapeln.

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.