Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Djupa kunskaper om Google på 99 – eller?

I veckans quiz ställde vi frågor om Googles nya produkter, och det visade sig att många hade åtminstone ganska bra koll på sökjättens lanseringar.

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi naturligtvis frågor om Googles Pixel-event. Överlag uppvisades djupa kunskaper om Googles nya produkter, och även de svåraste frågorna klarade över hälften av deltagarna. Resultatet fördelar sig så här:

Den lättaste frågan handlade om vilket operativsystem den nya plattan Pixel Slate använder.

De allra flesta – hela 91 procent – visste att den kör en ny version av Chrome OS, som bland annat erbjuder automatiska uppdateringar så att den senaste versionen alltid finns redo.

Även den svåraste frågan var inte särskilt svår den här gången. Hela 52 procent lyckades nämligen svara rätt på när användare kan prata svenska med sin Google Home. Svaret är naturligtvis att det kan IOS-användare göra redan nu genom att uppdatera appen. Detta trots att högtalaren får sin officiella lansering först 24 oktober.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det igen här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.