Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hundratals varianter på Apples logga

Apple har låtit göra över 350 olika varianter på sin Apple-logga inför nästa veckas event, och nu kan du beskåda dem alla. Vilken är snyggast?

När Apple nyligen skickade ut inbjudningar till nästa veckas mediaevent, användes flera olika varianter på företagets logga i inbjudningarna. Nu har det visat sig att det totalt handlar om en smått sinnessjuk mängd varianter – över 350 stycken.

Vi gissar att alla loggorna har skapats på en Ipad Pro med Apple Pencil, eftersom en ny version av den proffsiga surfplattan väntas spela huvudrollen på eventet. I väntan på att det hela ska dra igång kan du nu roa dig med att bläddra igenom alla de olika loggorna, som täcker alla stilar från det abstrakta till det konkreta.

Vilken tycker du är den snyggaste?

Räkna ned i 99:s forum

Apple kommer i vanlig ordning att livesända sitt event över nätet. Eftersom eventet är i New York innebär det att det börjar på den lite ovanliga tiden klockan 15:00 i Sverige. Från vårt håll kommer Ida Blix vara på plats i New York under eventet, och självklart rapportera om alla nyheter som visas. Från kontoret i Sverige finns Jakob och Andreas för reaktioner och analyser.

Redan nu pågår försnacket för fullt i vårt forum, och här är två bra trådar att hoppa in i för att delta i diskussionen:

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.