Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

torsdagsquiz

Quiz – vad kan du om mobilkameror?

Idag tar vi alla superavancerade kameror i mobilen för givet, men det har inte alltid varit så. Hur mycket kan du om mobilt fotograferande genom åren?

När vi skriver om mobiltelefoner handlar nyheterna numera ofta om hur många kameror telefonen är utrustad med, hur supersmarta algoritmerna är, hur många olika typer av kameralinser det finns och hur nymodigheter som HDR letar sig in i videoinspelningar. Men det har inte alltid varit så.

En gång i tiden hade telefonerna inte någon kamera, och under lång tid tävlade telefontillverkarna om att stoppa in kameran med allra högst sensorupplösning. Med veckans torsdagsquiz tänkte vi därför kolla hur uppmärksam du varit på den mobila kamerafronten under åren.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Nu när du svarat på de tio frågorna hoppas vi att du vill dela med dig av ditt resultat i kommentarerna nedan. Nästa vecka återkommer vi med en rapport om hur det gått för alla som svarat.

Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.