Apple drar tillbaka Watch OS-uppdatering

Den nya uppdateringen till Apple Watch orsakar enorma problem för en del användare, och nu drar Apple tillbaka uppdateringen efter att klockor blivit oanvändbara.

I samband med gårdagens lanseringsevent släppte Apple en lång rad uppdateringar till sina system. Främst var IOS 12.1, men också uppdateringar till Mac OS, TV OS och Watch OS dök upp.

För många Apple Watch-användare verkar uppdateringen Watch OS 5.1 ha inneburit enorma problem, och klockor ska ha vägrat starta efter uppdateringen och blivit helt oanvändbara. Problemen har drabbat både äldre modeller av Apple Watch och den senaste Series 4.

Apple har nu dragit tillbaka uppdateringen för att försöka komma fram till vad problemet är. Har du hunnit uppdatera din klocka, och har du stött på problem? Berätta i kommentarerna!

Källa: Reddit

Läs mer:

Kommentarer
11 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.