Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tarah Pro är hörlurarna med 14 timmars batteritid

Jaybird är aktuella med ett nytt par Bluetooth-lurar, Tarah Pro. Det är deras första Pro-varianter med en batteritid på hela 14 timmar.

99 har tidigare testat flera av Jaybirds hörlurar. De riktar in sig på atleter som ställer höga krav på komfort, svettålighet och ljud, men passar också bra även i sammanhang som inte har med någon sport att göra. Nu är Jaybird åter aktuella med ett par nya lurar som de kallar för Tarah Pro. Det här är företagets första Pro-serie och Tarah Pro lockar bland annat med upp till 14 timmars batteritid.

Tarah Pro är vattentäta, svettåliga och IPX7-certifierade. Det betyder att de funkar i alla möjliga typer av oväder och under hårda träningspass. Sladden har insydda reflekterande trådar för lite extra synlighet om kvällarna.

Snäckorna kan fästas med varandra magnetiskt runt halsen. Då pausas det du lyssnar på, du sparar lite batteritid och lurarna hänger säkert medan du gör något annat.

Snäckorna fästs i örat med mjuka bågar, du kan enkelt rotera snäckan för att byta mellan att ha sladden över örat eller neråt utan att behöva ta ur snäckan och sätta i den igen. Över örat-placeringen passar extra bra under just träning då du kan dra åt sladden bakom huvudet så den inte hänger fritt vilket kan vara störande.

En annan nyhet unik för Tarah Pro-lurarna är att användarna får hjälp att anpassa ljudet efter sina egna öron i Jaybird-appen. Användaren får göra ett enkelt ljudtest och utifrån det skapas en personlig EQ-inställning. Mycket enklare än hur det fungerar idag där du själv får justera EQ-kurvan, vilket kräver en del kunskaper om hur ljud fungerar.

Tarah Pro går att förbeställa via Jaybirds hemsida och ska dyka upp hos utvalda återförsäljare nu under november månad. Det rekommenderade priset är 1 899 kronor. Det finns tre färgalternativ som Jaybird kallar Black/Flash, Mineral Blue/Jade och Titanium/Glacier.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.