Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify för Apple Watch är på gång

Många har väntat på Spotifys app för Apple Watch, och detta verkar nära förestående då betatestare nu får tillgång till appen.

Apple Watch-ägare har länge längtat efter en officiell app för Spotify, något som hittills skötts av tredjeparts-appar. Vi har tidigare skrivit om att en sådan ska komma, och nu ser det ut som att väntan inte blir så mycket längre då Spotify nu ger betatestare tillgång till den kommande appen för Apple Watch.
Läs också: Spotify kommer officiellt till Apple Watch
Innan vi blir allt för upphetsade verkar det som att den första versionen av appen kommer vara begränsad till enklare uppspelning av musik på klockan, och saknar möjlighet till lokal lagring av låtar på klockan. Det innebär att vi förmodligen inte kommer kunna synkronisera musikfiler från datorn eller telefonen till klockan i det första skedet. Det ser dock ut som att det kommer vara möjligt att styra vilken högtalare musiken ska spelas ur från klockan.

Förhoppningsvis kommer stöd för uppspelning av lokalt lagrade musikfiler i en kommande uppdatering av appen. Spotify har inte uttalat sig om när appen kommer göras tillgänglig, men med tanke på hur enkel den första versionen ser ut att bli dröjer det förhoppningsvis inte allt för länge. Nedan ser ni en reklamvideo för appen som The Verge-redaktören Tom Warren lagt upp på Twitter.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.