Hubbar för Ipad Pro börjar dyka upp

Föga förvånande börjar det nu dyka upp en rad olika tillbehör till nya Ipad Pro-familjen, bland annat en hubb med sex portar från tillverkaren Hyper.

När Apple presenterade de nya Ipad Pro-modellerna beskrevs de mer än tidigare som proffsmaskiner som ska kunna ersätta din bärbara dator. De imponerande egenskaperna till trots saknar de vissa funktioner som proffsanvändare behöver, och föga överraskande börjar tillbehörstillverkare nu presentera hubbar som lägger till denna kapacitet.

Läs också: Vårt test av Ipad Pro Tillverkaren Hyper har sedan tidigare tillverkat en hel del tillbehör av denna sort, och den nya hubben Hyperdrive för Ipad Pro är utrustad med sex portar. Dessa inkluderar en HDMI-port med stöd för 4K-upplösningar, en 3,5 millimeters hörlursport, en USB Type-A-port för anslutning av externa USB-tillbehör, samt minneskortsläsare för SD- och micro-SD-kort.

Hubben ansluter till USB Type-C-porten på Ipad Pro och en väldigt trevlig funktion är att Hyperdrive-hubben är utrustad med en egen USB Type-C-port som kan användas för att ladda Ipad Pro medan hubben och diverse tillbehör är anslutna.

Utöver funktionerna skryter Hyper också med att hubben fästs vid Ipad Pro med en c-formad hållare som håller den stabilt på plats vid användning på resande fot. Hyperdrive for Ipad Pro ska lanseras i december och den som verkligen är sugen kan anmäla intresse på produktsidan och få rabatt när produkten väl lanseras. Priset blir 99,99 amerikanska dollar, vilket motsvarar strax över 900 kronor.

Källa: Hyper

Kommentarer
12 svar

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.

Idag håller Apple låda och vi trodde att det bara skulle bli Mac men Apple överraskade med AirPods generation tre.

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.