Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ytterberg vet vilken tv du ska köpa på Black Friday

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

När det kommer till bildskärmar finns det en auktoritet framför andra, och han heter Thomas Ytterberg och huserar till vardags på SweClockers vid skrivbordet precis bredvid 99-rummet. Många är de gånger vi andra frågat Thomas "är det här en bra tv?" och han svarar med en utläggning på tjugotvå minuter.

Nu hägrar den stora shoppingdagen Black Friday, och Thomas Ytterberg har för SweClockers räkning satt sina kunskaper på pränt. Resultatet är en omfattande och riktigt matnyttig guide som går igenom allt du behöver veta och tänka på när du handlar tv.

Oavsett om du är ute efter ett nytt flaggskepp till ditt vardagsrum, eller en liten extra LCD-tv till sovrummet hittar du informationen här. Bra läsning som räcker hela helgen!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.