Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Surface Pro går mot ny design nästa år

Microsofts proffsiga hybridplatta kan få en efterlängtad uppdatering nästa år med ny design, USB Type-C och inte minst ett tunnare tangentbordsfodral.

I oktober visade Microsoft upp den senaste versionen av sin hybridplatta Surface Pro, med bland annat snabbare processor än sina föregångare. Surface Pro 6 som den heter var annars väldigt lik tidigare modeller, men rykten som cirkulerat sedan i somras gör gällande att en ordentlig nydesign är på gång till nästa år.

Microsoft har nu också säkrat ett patent som tyder på att tangentbords-tillbehöret till Surface Pro kan bli betydligt tunnare framöver. Bland annat ska styrplattan på tangentbordet integreras direkt i kretskortet för att göra det tunnare.

Ett nytt Type Cover-tangentbord och en ny design med uppdaterade funktioner skulle kunna vara precis vad Surface Pro behöver för att bli ett attraktivt Windows-alternativ till Apples senaste Ipad Pro. Bland annat ryktas nästa Surface Pro få stöd för USB Type-C och tunnare skärmkanter, samt runtade hörn i samma stil som vårens Surface Go.

Läs mer:

Källa: The Verge

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.