Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ikea får stöd för Xiaomis smarta hem

Ikea och Xiaomi samarbetar, och lamporna Trådfri kommer nu att kunna integreras med Xiaomis plattform för det smarta hemmet och styras genom appen Mi Home.

Xiaomi har bekräftat ett strategiskt samarbete med den svenska möbeljätten Ikea. Detta meddelades under Xiaomis egna utvecklarkonferens, som inleddes idag i Beijing.

Framöver kommer Ikeas sortiment av smarta lampor, Trådfri, att kunna anslutas direkt till Xiaomis smarta hemmet-plattform, uppger Xiaomis talesperson Donovan Sung. Även Xiaomis mobilapp Mi Home som används för att ställa in och kontrollera företagets olika produkter kommer att vara kompatibel med Ikea Trådfri.

För Ikea kan detta underlätta ytterligare för att få sina produkter spridda i smarta hem världen över. Sedan tidigare är Ikea Trådfri kompatibelt med plattformar som Apple Homekit, Amazon Alexa och Google Assistant.

Xiaomi har nyligen etablerat sig officiellt i Sverige, och de närmaste åren kan vi vänta oss att Xiaomi gör en satsning på västvärlden med sina många produkter för hemmet.

Källa: Ejinsight

Kommentarer
28 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.