Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 12.1.1 bjuder på stöd för e-SIM hos Tre

Apple har släppt flera mjukvaruuppdateringar med nyheter. IOS 12.1.1 bjuder exempelvis på utökat stöd för e-SIM för Iphone hos operatörerna – i Sveriges fall är det Tre som nu fungerar.

Nu finns det ett gäng nya mjukvaruuppdateringar från Apple att ladda ned, bland annat uppdateras IOS nu till version 12.1.1. En av de mest efterlängtade nyheterna är att uppdateringen utökar stödet för e-SIM hos operatörerna. Det här gäller de nya Iphone-modellerna med dubbla SIM-kortsplatser. I Sverige är det via Tre som det nu ska fungera att aktivera e-SIM.

En annan välkommen fix gäller Facetime-samtal, där Apple ändrat tillbaka så det bara krävs ett tryck för att byta mellan den främre och den bakre kameran under ett samtal. Nu går det också att ta Live-bilder under ett Facetime-samtal.

Efter en lite försiktig start är nu IOS 12 installerat på 72 procent av alla enheter som sålts under de senaste fyra åren. Om vi istället kikar på alla IOS-enheter så är siffran nästan lika hög, 70 procent har installerat IOS 12, enligt Apples statistik.

Läs mer:

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.