Djay blir prenumerationsbaserad app

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Appen Djay från Algoriddim brukar vara en populär app att använda för att demonstrera de möjligheter som finns med en Ipad. Appen är mycket kraftfull, och har därför alltid kostat lite mer än den genomsnittliga IOS-appen. Nu meddelar utvecklaren att Djay byter till en prenumerationsbaserad betalningsmodell.

Numera är appen gratis att ladda hem, men en prenumeration låser upp de flesta av de mer potenta funktionerna så som tillgång till samplingar och loopar, stöd för MIDI-utrustning och mycket annat. I samband med detta får Djay också en rejäl ansiktslyftning vad gäller utseende, och flera nya funktioner.

Inte ensamma

Det är inte bara Djay som på sistone börjat övergå till en prenumerationsbaserad modell. Omnigroup är en annan profilerad utvecklar som länge erbjudit sina kraftfulla appar till premiumpris på IOS-plattformen, bland annat Omnifocus.

Som ett alternativ erbjuds nu Omnifocus som en nätbaserad prenumerationstjänst., som ger tillgång till appen på Mac, pc och IOS.

Vad föredrar du, betala för en app en gång eller betala löpande och få tillgång till uppdateringar och nya funktioner?

Läs mer:

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.