Apple bjuder på klassiska ljudböcker, inlästa av kändisar

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Apple brukar ofta runt juletid erbjuda digitala julklappar från sina butiker, exempelvis App Store och Apple Books. Från den sistnämnda går det nu att ladda hem flera klassiska romaner som ljudböcker, helt gratis.

Böckerna är alla vid det här laget allmän egendom, men vad Apple gjort är att spela in ljudboksversionerna med kända röster som exempelvis Kate Beckinsale, Karen Gillian, Kelsey Grammer och Tituss Burgess.

Böckerna hämtas hem genom Böcker-appen i IOS, eller genom Itunes på en dator. Böckerna du får i julklapp är:

Av dessa böcker finns alla utom Nalle Puh tillgängliga i den svenska butiken. Att den inte finns har troligtvis med distributionsrättigheter att göra då Disney är inblandade i produktionen.

Ska du läsa böcker i jul? Vad ska du läsa, och kör du ljudböcker, eböcker eller vanliga pappersböcker?

Nu går det att förbeställa iPhone 13 och vi har samlat de bästa erbjudandena och kampanjerna för årets modeller.

HomeKit är bland det bästa sedan skivat bröd och har du HomeKit-kameror från Arlo och en Apple TV så blir det hela ännu bättre nu.

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.