Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

bildgalleri

Coolaste prylarna från CES

Elektronikmässan CES pågår för fullt i Las Vegas, och massor av häftiga och intressanta prylar presenteras. Här är ett urval!

Hälsa och träning

Withings – ny blodtrycksmätare

Withings såldes en kort period till Nokia, men är nu tillbaka i egen regi och visar upp BPM Core; en digital blodtrycksmätare som kan hjälpa till att identifiera hjärtfel utifrån puls och blodtryck. Allt samlas i Withings egen app Health Mate.

Hemmet

Ring visar upp ny smart dörrklocka

Vi testade nyligen Ring Video Doorbell 2, men på CES visar Ring upp hela 13 nya produkter, bland annat Ring Door View Cam som installeras direkt på ytterdörren ovanpå titthållet och ersätter detta. Den nya kameran kan också känna av när någon knackar på dörren.

Whirlpool – Google Assistent-skärm för köket

Whirlpool visar upp Kitchenaid Smart Display, som är en Google Assistent-integrerad skärm särskilt utvecklad för köket. Det betyder bland annat att den tål vatten och annat kladd som kan uppstå vid matlagning.

Lenovo visar gullig Google Assistent-klocka

En smart Google Assistent-skärm av mindre modell står Lenovo för, i form av Lenovo Smart Clock. Med sin 4-tumsskärm är det garanterat den minsta produkten i kategorin, och även om den passar överallt är den främst tänkt för sovrummets sängbord.

Lametric och Nanoleaf – smarta ljuspaneler

Nanoleaf är kända för sina fyrkantiga och trekantiga ljuspaneler, som nu får sällskap av en hexagonformad variant. Stöd finns för Homekit, Google Assistent och Amazon Alexa.

Nanoleaf får också konkurrens från nystartade företaget Lametric, som visar ett liknande system. Lametric Sky som det heter kan dock även visa information på panelerna, som exempelvis temperatur, tid och mycket annat.

Tillbehör

Zagg Ipad Pro-tangentbord

Tillbehörstillverkaren Zagg släpper ett nytt tangentbordsfodral till Ipad Pro, komplett med hållare för Apple Pencil.

Griffin släpper alternativ till Airpower

För den som gått och väntat på Apples Airpower-laddare kanske det här är ett bra alternativ? Griffin erbjuder förvisso inte laddning av tre tillbehör samtidigt, men däremot för två. Powerblock Wireless Fast Charging Pad som det heter kan hantera en Iphone och en Apple Watch samtidigt.

Sony släpper partyhögtalare med ölhållare

Sony presenterar ett perfekt tillbehör för hemmafesten, nämligen en karaokespelare med inbyggd ölhållare. Viktig produkt.

Artikeln uppdateras med fler häftiga prylar. Har du själv sett någon extra bra pryl från CES i år? Tips i kommentarerna!

Läs också:

Allt från 99:s CES-bevakning 2019 hittar du här.

Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.