Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung presenterar Galaxy S10 den 20 februari

Det som ryktades visade sig vara sant. Samsung presenterar den nya S10-familjen en vecka innan Mobile World Congress drar igång.

I fjol presenterade Samsung den då nya Galaxy S9-familjen under MWC-mässan i Barcelona. Många väntade sig nog att samma sak skulle ske i år, men nu rapporterar The Verge att kommande Galaxy S10-familjen ska presenteras en vecka innan mässan drar igång.

Den 20 februari ska de nya telefonerna presenteras i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco. Detta blir tioårsjubileumet för Galaxy-serien och Samsung väntas slå på stort med årets lanseringar. Utöver en vanlig S10-modell och S10+ väntas de även introducera en enklare instegsmodell vid namn Galaxy S10 E, samt eventuellt även en 5G-modell. Det spekuleras dock i att Samsung kanske väntar med att prata om 5G-modellen till Mobile World Congress då 5G väntas få stort fokus där.

Utöver detta rapporterar The Wall Street Journal att Samsung även ska visa upp den kommande vikbara telefonen som just nu går under namnet Galaxy F, som logiskt nog står för Galaxy Foldable. Mycket står på spel för Samsung och andra telefontillverkare vars 2018 blev ett minst sagt tungt år. Den 20 februari vet vi alltså vad deras recept för att vända trenden blir.

Källa: The Verge, Wall Street Journal

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.