Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?

Wear OS heter Googles operativsystem för smarta klockor, men det har knappast tagit världen med storm ännu. Många hoppas på att Google själva ska visa vägen med en egenutvecklad hårdvara i form av en Pixel-klocka.

Nu rapporteras det att Google öppnat plånboken och köpt "teknologi för smarta klockor" för 40 miljoner dollar eller ungefär 360 miljoner kronor. Säljaren är klocktillverkaren Fossil, och som om det inte vore nog plockar Google upp delar av företagets team av utvecklare.

Detaljer om exakt vad det är Google har köpt saknas, men enligt Fossils vice VD Greg McKelvey handlar det om teknologi med "potential att förbättra företagets smarta klockor-plattform". Vad Google planerar att göra med tillgångarna vet vi såklart inte heller, men tanken på en kommande Pixel-klocka kittlar onekligen fantasin. I minsta fall handlar det om kommande förbättringar i Wear OS. Blir 2019 den smarta Android-klockans år?

Källa: Android Police

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.