Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy S10 kan komma i tre modeller

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Nästa månad är det dags för årets första riktigt stora mobilsläpp, nämligen Galaxy S10 från Samsung. Det har tidigare ryktats om att modellen ska komma i tre olika varianter, och denna möjlighet får nu stöd i form av en läckt bild publicerad av Evan Blass på Twitter.

Enligt uppgift ska modellerna bestå av Galaxy S10 och Galaxy S10 Plus, som båda har OLED-skärmar och hål för den framåtriktade kameran istället för skärmflärp. De nya modellerna väntas också vara utrustade med fingeravtrycksläsare under bildskärmen. Tekniken här väntas vara en så kallad "ultrasonic" fingeravtrycksläsare, det vill säga att den studsar ljud mot fingret för att läsa av det istället för de kamerabaserade lösningar som konkurrenter som Huawei och Oneplus för närvarande använder.

Det som skiljer dessa båda modeller är alltså främst storleken. Utöver detta ska de båda kompletteras av Galaxy S10E som verkar bli en billigare version – förmodligen utan flera av de funktioner de dyrare Galaxy S10-modellerna får.

Dessutom ryktas det också som en vikbar telefonmodell, som troligtvis inte blir en del av Galaxy S-familjen. Namn som det ryktats om är Galaxy F eller Galaxy X. 20 februari går Samsung Unpacked-eventet av stapeln i San Francisco. 99:s utsände reporter kommer att vara på plats hos Samsung i London för att följa presentationen live och rapportera.

Källa: Evan Blass på Twitter

Läs mer:

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.