Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy S10 visas på bild med kryptovaluta-plånbok

Läckta bilder visar dels telefonen i sin helhet, och dels att den ser ut att få en digital plånbok för hantering av kryptovalutor.

Det är nu mindre än en månad till att Samsung presenterar Galaxy S10-familjen, och i vanlig ordning läcker detaljer om telefonerna i en strid ström. Tidigare har vi sett läckta renderingar och detaljer om funktioner och format, men nu får vi faktiskt se telefonen i sin helhet.

Några av bilderna kommer från Twitter-läckan Ben Geskin och där får vi se telefonens framsida i sin helhet. Bilderna avslöjar även att telefonen, som verkar vara den vanliga Galaxy S10-modellen, får stöd för hantering av kryptovalutor. Där ska den som använder sig av kryptovalutor kunna lagra och använda den digitala valutan på ett säkert sätt.

Den andra läckan kommer från den nederländska sajten Allaboutsamsung vars tidigare läckor visat sig stämma. Där får vi se fler bilder på telefonens olika sidor, och gränssnittet vi redan känner till som One UI. Trenden de senaste åren har varit att läckorna visar sig stämma till punkt och pricka för produkten som släpps i slutändan, så sannolikt är det detta vi har att vänta oss när Galaxy S10-familjen presenteras nästa månad.

Vi får nog hålla tummarna för att den stora överraskningen istället blir att vi får testa den vikbara Galaxy F-telefonen och kan rapportera om hur den känns. Andreas kommer vara på plats i London för Samsungs stora Galaxy Unpacked-event den 20 februari och får förhoppningsvis rapportera om just detta då.

Källa: Ben Geskin, Allaboutsamsung

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.