Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Airpods 2 dyker upp i ny betaversion av IOS

Apple har släppt en betaversion av IOS 12.2, och där hittas bland annat en funktion för att ställa in "Hej Siri" på Airpods. Ytterligare ett tecken på att Airpods 2 är på gång alltså.

Igår släppte Apple den första betaversionen av operativsystemet IOS 12.2 till utvecklare. Som vanligt har internet kastat sig över mjukvaran för att se om de kan hitta tecken och ledtrådar till kommande produkter.

Just den här uppdateringen verkar innehålla relativt många nya funktioner, bland annat stöd för Airplay 2-anslutna tv-apparet i Hem-appen, stöd för Apple News i Kanada, möjlighet för webbsidor att använda ett mörkt läge i Safari, samt att luftkvalitet visas i Apple Kartor. En matig uppdatering alltså när väl den skarpa versionen släpps.

För de som väntar på en uppdatering av de trådlösa hörlurarna Airpods finns också något roligt i IOS 12.2, nämligen en dold inställning för att aktivera röstkommandot "Hej Siri" på ett par Airpods. Dagens modell av lurarna har bara stöd för Siri genom att trycka på en knapp, vilket alltså tyder på att Airpods 2 är på gång. Faktum är att under inledningsvideon till Apples Iphone-event i september förra året användes ett par Airpods-hörlurar med "Hej Siri"-kommandot.

Även större hörlurar på gång

Det har en längre tid ryktats om att Apple också planerar ett par större Siri-kompatibla hörlurar, som täcker öronen. Enligt en rapport från Mark Gurman på Bloomberg planeras dessa att släppas under senare halvan av 2019. Om det stämmer skulle vi kunna få se ett par större Airpods-lurar till exempel på nästa Iphone-event.

Läs mer:

Källa: 9to5mac | Bloomberg

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.