Tele2 erbjuder nu e-SIM

Svenska operatörer fortsätter att i maklig takt rulla ut stöd för e-SIM, och idag har turen kommit till Tele2.

I december förra året blev operatören Tre först ut i Sverige med att erbjuda stöd för e-SIM till kompatibla mobiler. Från och med idag gör också Tele2 det till nya eller befintliga kunder. Det här innebär att det blir möjligt att ha flera abonnemang och telefonnummer i samma telefon.

För att aktivera e-SIM hos Tele2 är det bara att kontakta operatörens kundtjänst – enligt Tele2 är funktionen kostnadsfri. I dagsläget är det dock bara mobilerna Iphone XS, XS Max och XR som har stöd för e-SIM.

Telenor erbjuder i dagsläget inte e-SIM till telefoner, utan bara till Apple Watch. Telia ska enligt uppgifter till Teknikveckan lansera stöd för e-SIM under året.

Källa: Tele2Teknikveckan

Läs mer:

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.