Huawei ska visa vikbar telefon under MWC 2019

Det visar sig att Samsung omtalade Galaxy F-demonstration kanske får sällskap av en vikbar telefon från Huawei under MWC-mässan veckan efter.

Under ett informationsmöte i Peking inför Mobile World Congress har kinesiska Huawei avslöjat att de tänker visa upp en vikbar telefon under mässan. I det här fallet handlar det om en modell med 5G-kapacitet, och den skulle i så fall sannolikt bli den första demonstrerade telefonen som är både vikbar och 5G-kapabel.

Huaweis vd Richard Yu ska i samband med mötet sagt "Vi ser fram emot att träffa er i Barcelona i februari där vi kommer att presentera världens första böjbara smartphone med 5G-stöd". Denna enhet ska också kompletteras av en annan telefon med 5G-kapacitet, och båda modellerna ska drivas av Huaweis senaste Kirin 980-systemkrets.

99 kommer vara på plats i Barcelona för MWC 2019, och förhoppningsvis kommer vi kunna lägga vantarna på en vikbar Huawei-telefon då.

Källa: Androidpolice

Nu går det att förbeställa iPhone 13 och vi har samlat de bästa erbjudandena och kampanjerna för årets modeller.

HomeKit är bland det bästa sedan skivat bröd och har du HomeKit-kameror från Arlo och en Apple TV så blir det hela ännu bättre nu.

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.