Apples tv-tjänst kan lanseras i april

Apple siktar på att lansera sin tv-tjänst under våren, och allt innehåll för premiären ska enligt uppgift vara redo i mitten av april. Snart går ridån upp.

Att Apple förbereder en tv-tjänst av något slag är vid det här laget allmän kännedom, och listan över serier och filmer under utveckling är lång. En ny rapport menar nu att tjänsten är planerad att vara redo för lansering i mitten av april. Det här ligger i linje med tidigare rykten som uppget att tjänsten planeras till början av 2019.

Läs också: Här är alla tv-program som Apple har på gång Uppgifterna kommer från The Information, som skriver att Apple ska ha informerat olika bolag som vill visa sitt innehåll på tjänsten att vara redo för premiär i april. Förutsatt att detta stämmer visar det också att Apple inte enbart kommer att förlita sig på egenproducerade program utan också få draghjälp genom att köpa in annat material. Både HBO och Starz har nämnts i sammanhanget.

Tjänsten sägs också få premiär i USA inledningsvis, men ska spridas till mer än 100 länder under 2019. Det ska förhoppningsvis alltså inte dröja särskilt länge innan vi i Sverige kan ta del av all rörlig bild som Apple jobbar på.

Källa: The Information

Kommentarer
19 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.