Sonos får stöd för Youtube Music

Smarta högtalartillverkaren Sonos fortsätter sitt värv att ansluta till världens alla musiktjänster, och senast i raden är Youtube Music.

Sonos är idag en av de ledande tillverkarna av uppkopplade högtalare för hemmets alla rum, och en av anledningarna till det är ett brett stöd för de allra flesta musiktjänster som finns. I dagsläget har över 100 olika tjänster officiellt stöd hos Sonos, och nu växer listan med ytterligare en nykomling, nämligen Youtube Music.

Youtube Music lanserades förra året och går också att få som en del av abonnemanget Youtube Premium, vilken tar bort reklamavbrott från videotjänsten Youtube. När vi testade den nya musiktjänsten i somras hade vi en lång lista på önskemål – bland annat tätare integration med den vanliga Youtube-historiken, högre ljudkvalitet och kraftfullare biblioteksfunktioner.

Läs också:

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.